Álomházak

Előtt / után: lakóház, tengerre néző

Pin
Send
Share
Send
Send


Előtt / után: lakóház, tengerre néző

Livio Marrese

A Liguria dombjain ülve, a középkori Verezzi faluban, Genova közelében, a 70 m2-es apartman egy nagy kőház felső szintjén található, részben felújítva. Az építészek, Elena Belforte és Giusi Rivoira, a Torinói Con3studio ügynökségtől sikeresen építettek egy egyszerű és természetes stílusú lakást, amely megőrzi a hely hitelességét.

A családi apartman tulajdonosai, egy tinédzser házaspár, azt akarták, hogy ne csak a nyaralás helyévé váljanak, hanem a hosszabb tartózkodáshoz is alkalmazkodhasson. Sikeres fogadás mindkét építész számára!

A felújítási projekt röviden

Az ötlet: Hozzon létre egy családi nyaralóházat úgy, hogy a hely varázsát sértetlenül tartja.

A helyzet: Verezzi, Liguria, Olaszország.

A terület: 70 m2.

A művek időtartama: 3 hónap.

Annak érdekében, hogy megőrizzék a három meglévő szoba boltíves mennyezettel rendelkező jellegét és eleganciáját, az építészek, Elena Belforte és Giusi Rivoira, a Torinói Con3studio ügynökségtől, úgy döntöttek, hogy megtartják a köteteket, és nem hoznak létre engedélyt (folyosók és bejárat). Így az egyik a teraszon eléri a szállást, és az egyik közvetlenül a nappaliba lép be, hogy az egyik szobából a másikba jusson ...

A legnagyobb szobában egy nappali és egy kis nyitott konyha található. A teraszról kilátás nyílik a látványra. A szobák két oldalsó szobában vannak berendezve. Egyikük eredetileg a konyha által elfoglalt. Az egyetlen fürdőszoba közvetlenül kommunikál mindkét szobával. A lakás minden szobájában a padlót mikro-beton borítja: ellenálló és könnyen karbantartható anyag, amely egységességet biztosít a lakáshoz. A szobák boltíves falai és mennyezetei meszeltek.

Olvassa el a> Minden nyaralóházról szóló jelentésünket az akkumulátorok feltöltéséhez

A nappaliban van egy új megjelenés az építészek után

A helyszín józanságának és kifinomultságának tiszteletben tartása érdekében az építészek semleges színezett anyagokat választottak, mint például a mész-vakolat és a mikro-beton - egy összetett beton, amely utánozza a viaszbetont. A régi lapkákat helyettesíti, és diszkréten és könnyedén vezetik be. A mennyezet meg van kaparva, és az eredeti freskók nagyon sérültek maradnak. A francia ablakok megmaradtak, megfosztottak, de nem festettek a lakás rusztikus szellemének megőrzése érdekében. Kevés dolog, a hangulat kényelmes, de kifinomult. A Flexform kanapé "Edward "A francia ajtók felé néző párnákkal büszkélkedhetett az 50-es évek egy bolhapiacon, egy szőnyegfúvós év, melyet Marokkó 70 jelentett.

A nappali a felújítás előtt

Con3studio

Livio Marrese

A fiatalos konyha és az ebédlő ebben a nyaralóházban fúj

Teljesen felépített és mikro-betonnal borított konyha nagyon egyszerű. Ez harmonizál a padlóval és az azonos anyaggal borított falakkal.

Az étkező oldalán a falazatból készült bútorok tárolhatják az ételeket. Az asztalt és a széket fehérre festették és festették.

A konyha előtt munka előtt

Livio Marrese

Livio Marrese

Tiszta bútorok a kifinomult dekorációhoz

Az "Acapulco" türkiz karosszék egy kis színt hoz a szobába, amikor az asztal és a székek újrahasznosítják az ebédlőt.

Livio Marrese

Livio Marrese

Világos szobák kókuszként

Ebben a második lakásban a tulajdonosok egyszerű helyiségeket választottak, szinte kezdetlegesen, a helyszínnel egyetértésben. Szekrényként egy falat használnak a falban, egy fa létrát kabáttartóként használnak, a nagy dobozokat egymásra rakják és cipők tárolására használják. Székek helyettesítik az éjjeliszekrényeket. A függönyök egy nagy kötélen lógnak, amely felváltja a ruhacipőt ...

A hálószobában a visszanyert fa szekrényt használják a ruhák tárolására.

Livio Marrese

Livio Marrese

A tinédzser szobájában egy Ikea kék fém szekrény és egy hentes szőnyeg hoz színt.

Livio Marrese

Livio Marrese

Egyéb inspirációk a tini szobához: Milyen dekoráció a tini szobához?

A fürdőszoba kifinomult

A fürdőszoba nagyon világos. A zuhanyt falazatból készítették és mikro betonnal borították, mint a padló, a falak és a mosdó. Mindkét hálószoba közvetlen hozzáférést biztosít a szobához.

Livio Marrese

Ritmonio "Dia 35" csaptelep és CeramicaCielo "Bacinella" medence

Livio Marrese

Olvassa el: 20 kép fehér fürdőszobából

Terasz és szabadtéri terasz, ahol az élet jó

A ház legfelső emeletén található nagy terasz szigetelésre került, és mikro-beton borítja, de ellenállóbb, kültéri használatra alkalmas változat. Az étkező az árnyékban található a loggiában. Az asztal egy XVIII. Az árnyékolatlan terület nyugágyakkal, napozással, vagy a tengerre, a partra és az Albengára ​​nyíló kilátással rendelkezik.

Livio Marrese

IKEA asztal, székek és nyugágyak

Livio Marrese

Nyáron esténként a terasz egyik sarka nagy falazású párnákkal van ellátva, egy kis szabadtéri társalgó, amely nagyon népszerű.

Livio Marrese

Livio Marrese

A tetőteraszhoz vezető lépcső, amely lehetővé teszi a lakáshoz való hozzáférést.

Livio Marrese

Az építészek: Elena Belforte és Giusi Rivoira, Torino irodája Con3studio - Con3studio.it, [email protected], +39 011 88 53 13. Via Perugia 3, 10152 Torino.

Pin
Send
Share
Send
Send