Álomházak

Előtt / után: teljesen optimalizált 33 m2

Pin
Send
Share
Send
Send


Előtt / után: teljesen optimalizált 33 m2

Joanna Zielinska

A 70-es évek 6. és utolsó emeletén található Párizs 10. kerületében található kis lakás teljesen megsemmisült és újjáépített. Charlotte Soissons Lenormand építész és a Walls cég ügynöksége, Valérie Laporte-Volatier díszítője 33 m2-es területet rendezett át, hogy megtartsa a legjobbakat.

Ez egy kis lakóegység, amelyet egy hasonló területen felújítottak, de az elosztását teljesen átalakította Charlotte Soissons Lenormand építész és a Valerie Laporte-Volatier dekoratőr, az Ügynökség a Füleknek. Ez a párizsi stúdió, egy Marseille-ben élő professzionális terem, második életet kínál, tele helyet és vidámságot.

A felújítási projekt röviden

az ötlet : egy 33 m2-es helyiség felújítása, hogy funkcionálisabb legyen a párizsi Marseille-i nő számára.

A felület : 33 m2.

A hely : Párizs 10. kerületében.

A munka időtartama : 2 és fél hónap.

A munka költsége : 30 000 euró HT.

Egy valódi hálóhely építése 33 m2-es területen

A hét legnagyobb részében, a Marseille-ből származó tulajdonos kényelmes helyet akart élni. Így a főterület többi részéből izolált alvóhely volt nyilvánvaló, hogy el lehessen választani a pihenést és a munkát a mindennapi élettől.

Lásd még> Partíciók vagy elválasztások: egy szoba, két szóköz

Szoba a munka előtt

Falak vannak fülekkel

Szoba a munka után

Joanna Zielinska

Az építész és a dekoratőr úgy döntött, hogy egy partíciót épít, hogy hagyjon helyet egy ágy mögött. Annak elkerülése érdekében, hogy a helyszínt elsötétítsék, ami a tulajdonos nagy félelme volt, a két szakember úgy döntött, hogy egy műhelytetőt helyez el. Az ügyfél számára is nagyon kívánatos, ez a lombkorona lehetővé teszi, hogy a természetes fényt a nappaliból, a hálószobába engedhessük.

Joanna Zielinska

Annak érdekében, hogy ne lebegjen a padlón vagy a falon lévő hely, akár a beépített bútorokkal, akár a polcokkal, az építész és a dekoratőr gondolta a fülkék kialakítását. Olyan mélyedés, amely benyomást kelt, hogy a falba beépítették az ágyat, ahol a hálórész elemei jönnek. Ezzel a megoldással elkerülhető a szoba túlterhelése is.

A terem optimalizálása érdekében két mélységben elrendezett konyha

Számos javasolt változat és számos, a tulajdonosgal folytatott megbeszélés után az aktuális tervet választották. A régi konyha teljesen megsemmisült, hogy helyet biztosítson egy teljesen nyitott konyhának. Előnyben részesítették a különböző szintek építését, és a legkisebb cm2-et optimalizálták. A hűtőszekrény a sarokban van elhelyezve, hogy elhagyja a folyosót, és így kiemeli ezt a tágas és világos hangerőt.

Olvassa el a következőt:> Nyissa meg a nyitott konyhát, hosszú, kicsi ...

A konyha előtt munka előtt

Falak vannak fülekkel

A konyha munka után

Joanna Zielinska

Ha két mélységben épült, a fal mögötti technikai oszlopok miatt. Egy technikai kényszer, amelyre a két szakember játszott, hogy esztétikai és praktikus teret nyújtson. Ahhoz, hogy legyőzzük ezt a korlátot, a Farrowand Ball által Chappell Green által festett fülkék megtalálják a helyüket a konyhában. Ez egy kis pep-t ad ehhez a kifinomult fehér dekorációhoz az Ikea konyhabútor közepén.

Joanna Zielinska

A konyha felett, valamint a fürdőszobában hamis mennyezet került kialakításra. Ez lehetővé tette a foltok integrálását az intenzív és diszkrét világításhoz. Az építész és a dekoratőr a régi gerendát, ahol a partíciót vágták, könnyebben felépítették a hamis mennyezetre.

Egy apartman semleges díszítéssel és egy időben

A bejegyzés eltávolításra került közvetlenül a nappaliban. A stúdió egy teraszos, a bútorok tekintetében "a legkisebb" volt. Azt is nem akarta, hogy túlságosan tágas tárgyakkal legyőzze magát. Nem akart egy nagy étkezőasztalt a vendégek befogadására. Ezért találta magát egy kis asztallal, két székkel, egy sarokban lévő kis boltban, amely a helyiségben található.

Joanna Zielinska

A földesúr egy világos színű lakást akart a kültéri fény kiemelésére. De paradox módon, ő is szerette a trendmintákat és a színeket. Igazán összetörte ezt a Sanderson tapétát virágos és színes motívumokkal. A csapat által teljesen érvényesített háttérkép. Valójában ez a felújítás a szakember és az ügyfél között folyamatos cseréje volt. A kiválasztott ötletek igazi keveréke a tulajdonos, a dekoratőr és az építész ötletei között.

Dekoratív oldala, világos és kortárs bútorok voltak a lakásban. A 70-es évek kockás parkettáját felváltotta egy könnyű tölgy laminált lap. A többitől a cél az volt, hogy józan és friss árnyalatokkal játszhasson, kis tapintású színekkel, a háttérképnek megfelelően. Például ez a szürke kanapé, világos fa lábakkal, a La Redoute Interiors, amelyen a Maisons du Monde párnák, minták és divatos színek találhatók.

Szoba a munka előtt

Falak vannak fülekkel

Szoba a munka után

Joanna Zielinska

Joanna Zielinska

Teljesen átalakított fürdőszoba

Lépjen ki a fürdőkádból, amely túl sok helyet vett fel, a tulajdonos inkább kényelmesen zuhanyzót szerzett a lakásában. A hely további optimalizálása érdekében az egyes WC-k partícióját eltávolították. A WC-k beépültek a fürdőszobába, tágasabbak.

WC munkákkal

Falak vannak fülekkel

Fürdőszoba a munka előtt

Falak vannak fülekkel

Fürdőszoba munka után

Joanna Zielinska

Belül az Ikea fehér lakkozott bútorok keverednek a díszítéssel. A fürdőszoba bővítése lehetővé tette a mosógép integrálását, és a mosdó alá. Annak elkerülése érdekében, hogy elveszítsük ezt a helyet, az építész és a dekoratőr előnyben részesítette a kaput a partícióhoz, a konyha és a fürdőszoba között. Ez lehetővé tette egy törülközősín felszerelését az ajtó mögött, a fürdőszoba mellett.

Joanna Zielinska

Ami a burkolást és a hitelességet illeti, a tulajdonos arra utalt, hogy óriási vágyára van cementcsempe. A Mosaïc Del Sur csempék a padlón helyezkedtek el a falon, egy párizsi metróval, amely a leroy merlintől származik.

Joanna Zielinska

Apartmanterv a munka előtt

Falak vannak fülekkel

Apartmanterv munka után

Falak vannak fülekkel

További információk a Charlotte Soissons Lenormand építész és a Les Murs ügynökség ügynöksége, Valérie Laporte-Volatier dekoratőréről, Côté Maison Projets-ről

Pin
Send
Share
Send
Send