Kis terek

Előtt / után: egy 26 m2-es doboz stúdióvá alakítható

Pin
Send
Share
Send
Send


Előtt / után: egy 26 m2-es doboz stúdióvá alakítható

Fred Perrot

Ebben a romlott porterházban mindent meg kellett tenni (újra). A belsőépítészeti ügynökség által végzett és a falakat díszítő fülek fülük van. Mindössze 3 hónap alatt a finom csapat a semmiből jött létre 26 m2-es stúdió ahol az esztétika és a funkcionalitás teszi a párot. Figyelem, átalakítás (luxus) blöfföl! Lásd még> 12 inspirációt a stúdió díszítésére

A főváros 12. kerületében található, a földszinti udvaron található kis helyet az érthetőség és szomorúság jellemezte: a fürdőszoba megteremtése ... Az új tulajdonosok szerették volna telepíteni a fiatal fiukat , diák. Ők bíztak belsőépítész Valérie Laporte Volatier és aDPLG építész, Charlotte Soissons Lenormand saját tulajdonuk teljes felülvizsgálatára. Eredmény? A mezzanine hálóterület, egy modern, nyitott konyha, egy jól felszerelt mini fürdőszoba, egy elegáns étkező, egy TV-vel felszerelt társalgó és egy íróasztal is felszerelt. Egy centiméteres négyzetméteres optimalizálás, amelyet a kizárólagosságban javasol.

Látni is> Kis hely: 10 okos tipp, hogy jól fejlessze

A lakás felújítási projektje röviden

az ötlet : átalakítson egy régi concierge-házat diákstúdióvá.

A hely : Párizs 12. kerületében, Daumesnil metróval.

A helyzet : egy Haussmann épület földszintjén.

A terület : 26 m2.

A munka időtartama : 3 hónap.

A munka költségei : 45 000 adót (beleértve a bútorokat és az ügynöki díjakat is).

Előtt: egy gondnokháza maradt a gyümölcslében, hogy teljesen átgondolja

A Haussmann épületének földszintjén található gondnokház egy időre még szabványosabbá vált, és komoly arculatra volt szükség. A tulajdonosok, a Valérie Laporte Volatier és a Charlotte Soissons Lenormand, a belsőépítészeti és lakberendezési irodáktól a Walls with ears, melyet a RCR Mecchia vállalkozó segített, néhány hónap múlva felújították. A két ablak és az udvarra néző teret erősen hiányzott a fényerő. A profi csapatnak tehát kettős célja volt: a teret optimalizálni, hogy a hallgató ne érezze a szűkösséget, és nagyobb tisztaságot nyújtson.

A projekt első lépése: mindent megtörni decompartmentalize hagyja, hogy a hely újra lélegezzen. Így, a kéményből, amely a főterem közepén ült, a partícióhoz, amely elválasztotta a konyhát a többitől, semmi sem maradt meg. És a fürdőszobát a régi konyhában hozták létre. Ugyanakkor az épület részét képező szálláshely megváltoztatta a státuszt, hogy függetlenséget szerezzen, és saját elektromos rendszeréből részesüljön.

Második lépés: miután a munka nagy részét elvégezték, elkezdődött a tényleges fejlődés. Valérie és Charlotte kihasználva az ingatlan gyönyörű magas mennyezetét (egy kicsit több mint 3 méter), úgy döntöttek, hogy egy nagy mezzanint rendeznek. Mit kell beilleszteni az összes többi díszítő elem mellé és alá ezen az esti éjszakán.

Valérie Laporte Volatier és Charlotte Soissons Lenormand

Valérie Laporte Volatier és Charlotte Soissons Lenormand

Után: a stílust és sok tárolóteret optimalizált nappali terek

A helytakarékos, mindent meg kell mérni, kivéve az Ikea konyhát és a fürdőszobában lévő hiúságot. A cél? Optimalizálja a legkisebb négyzet centimétert. A bejáratnál a nagyméretű, szekrényes ajtókkal felszerelt nagy szekrények helyisége van a teljes magasságban. Több, mint egy öltöző, ez a hely üdvözli a seprűket és a tisztítószereket. Más tárolóhelyiségek is szétszóródnak a stúdióban, a konyhában, a mezzaninhoz vezető lépcsők alatt és a TV-íróasztal bútoregységben. Nagyon grafikus, tárolásból és sárga laminált tálcából áll (France Panel). Szürke eminenciával (SL06) festett, a Saress Lavoine színskála alapján vett színárnyalat, amely kiterjesztésében íróasztalt kínál, és elrejti az elektromos panelt.

Látni is> Pinterest: Egy sarok irodában dolgozom otthon

Fred Perrot

A kis helyiségben egy visszahúzható irodai sarok.

Fred Perrot

Nyitott konyha fehér és fa között

A falmodul előtt az észak-ihletésű konyhát a mezzanine alá helyezték. Itt 2 méter magas a szabad terület a nagyobbak számára. A tervező és építész, a fehér szekrények Veddinge és a fényes dió alacsony bútorzatú Brokhult választása alapján ez a konyha a Metod Ikea fényerejét és modernitását biztosítja a stúdióban. Mérsékelt méretű, nem felejti el, hogy funkcionális, és egy kis hűtőszekrény van a sütő alatt, egy tányér, és még egy mosogatógép is! A fehér mozaikokat hihetetlenül csavarja egy szürke munkalap (Ikea). A földön egy szürke csempe (a Pantin-i Décoceram) határolja a konyhát. A mezzanine süllyesztett lámpái az Inédit Lightingból származnak (rue de Cléry 75002 Paris).

Előtt / után: egy 26 m2-es stúdió egy diák számára

Fred Perrot

Funkcionális és helytakarékos, a konyha világos

Fred Perrot

Hop, egy moduláris étkező a konyhában!

A lineáris oldalsó bejárat végén Maligne, egy kis moduláris tábla képzelte el magát. Ez az elegáns fémszék két-három ember kényelmesen illeszkedik a La Redoute-hoz. Megjegyzés: ez az összecsukható asztal tetszés szerint extra irodaként is használható.

Fred Perrot

A magasságot és a szabad alapterületet nagy mezzaninnal kell bevinni

A konyha fölött egy mezzanint terveztek egy mérnök, aki eltávolította az impozáns fémszerkezetet azáltal, hogy a falba dugta. Itt egy posta hiánya megakadályozza, hogy bezárja a helyet, és ellenkezőleg, a lehető legnagyobb mértékben szellőzi. A földön a La Parqueterie Nouvelle-nél vásárolt laminált parketta (rue de Bagnolet 75020 Paris) melegíti a légkört. A "társalgó" egy kanapéból és egy marhabőrből készült szőnyegből áll, amelyek mindketten "vásároltak" az Ikea-ban. Ők hitelességet és karaktert hoznak a stúdióhoz.

Fred Perrot

Kék fal, hogy a helyiséget energizálja

Lásd még> Festés: 12 kék árnyalat az egész házhoz

A Ressource színskála által a Sarah Lavoine által választott, a kék színű (narancssárga, referencia-SL31) struktúrák választják ki a tulajdonosok által, és meghatározza a nappalit a hálószobát. A falon a falfelületek erősen világítanak, amikor a lépcsőn a foltok, mint a kiskapuk, visszafogottabb fényt bocsátanak ki, ideális a sötét után. A nagyobb magánélet érdekében a stúdió fő ablakában matt üveg volt. És a mezzanine térben a matrac és a mennyezet közötti mérőmagasság lehetővé teszi a dupla ágyon való ülést a nyak lehajtása nélkül.

Fred Perrot

Beépített ágy és ablak, amely lehetővé teszi a nappali fény szűrését a fürdőszobába

Fred Perrot

Egy kis férfi fürdőszoba

Lépjen ki a kifakult konyhából, és helyezzen el egy 5 m2-es fürdőszobát, amelybe minden haditengerészet felöltözött, és a tulajdonosok által a fia számára kívánatos. A férfias, a wellness-részlegben 100 x 80 cm-es zuhanyzó található, egy függesztett WC-vel, egy tetőcseréppel ellátott tervvel, és lentebb; Az Ikea konyhabútorokat áthelyezték, nem is beszélve a jó kapacitású mosógépről. A padlón egy sötétkék mozaikokkal díszített parketta hatású csempe és sötétkék erőforrás (SF02) festett. Hasonlóképpen, a sárga napraforgó (SL13) egy kis pep-t kínál erre a kis fürdőszobára, amely mindent nagyszerű.

Valérie Laporte Volatier és Charlotte Soissons Lenormand

Fred Perrot

Fred Perrot

Fred Perrot

Valérie Laporte Volatier belsőépítész és DPLG Charlotte Soissons Lenormand építész

Fred Perrot

A stúdió munka előtt

Charlotte Soissons Lenormand

A stúdió munka után

Charlotte Soissons Lenormand

3D-s terv a projekthez

RCR Mecchia

Keresse meg a Charlotte Soissons Lenormand építész és Valérie Laporte Volatier dekoratőr, a belsőépítészet és a dekoráció díszítője, a fülek, a profiljukon található Side House Projects

Pin
Send
Share
Send
Send