Álomházak

És még két szoba a Montmartre triplexjének!

Pin
Send
Share
Send
Send


És még két szoba a Montmartre triplexjének!

Bertrand Fompeyrine a Boclaud építészet számára

Ennek új tulajdonosai háromszög Montmartre-ban nem lehetett, mint ahogyan, 4 gyermekük zsákjait. Azt is gyorsan hívják aépítész Céline Boclaud, hogy megtalálják a módját, hogy minden utóduknak hálószobát és számukra egy szülői lakosztályt kínáljon. A pár nem tervezett ilyen felújítást!

"Ez a lakás nem volt sem család, sem barátságos", kezdi Céline Boclaud. Szükség volt rá a tér újratervezése és visszaállít egy érdekes kötetet, hogy minden szoba kellemes legyen. De mindenekelőtt meg kellett találnunk, hogyan és hol illeszkedjenek a kis család minden tagjához, hiszen a lakásnak csak 2 szobája volt. Az építész úgy dönt, hogy a fekete foltot kezelie tér elrendezése : a lépcső. - Rosszul szolgált a lakásban - mondta a profi. A megoldás ott volt, nagyon szinte! az mozgassa és helyreállítsa a padlást lehetővé tenné hozzon létre ezeket a szobákat. A tervek fejlődnek és a pár a a lakás felújítása.

A projekt röviden

Az ötlet: vizsgálja meg a lakás elosztását, hogy minden családtag saját helyet foglaljon el

A felület: 180 m2

A hely: Párizs 18. kerületében.

A művek időtartama: 6 hónap

összege: 200 000 euró

Olvassa el> Családi apartman a Maraisban

Bertrand Fompeyrine a Boclaud építészet számára

Mozgassa a lépcsőn a felszín eléréséhez

A munka nagy része volt. Korábban a lépcsőház a nappaliban volt. Most merőleges a homlokzatra. ezt a fókuszváltozás új függőleges elemeket hozott új helyiségeket hozhat létre: a szülői lakosztály, részben a konyha helyett és egy 2 gyermekes szoba helyett.

A fehér kiemeli a blues kontrasztját, és kiemeli a tölgyfalak grafikáját.

Bertrand Fompeyrine a Boclaud építészet számára

Ez a lépcsőház a semmiből készült. Celine elképzel egy teljes korlátot, ami a "a család vezető szalagjaA sötétebb lépcsőház kiemeli a korlát kékét. A színek fenségesek, egymást és kiemelik a mászás vonalait.

A lépcsőházban a felfüggesztés és a tükör megkönnyíti a mélységet.

Bertrand Fompeyrine a Boclaud építészet számára

Lásd még> A család számára tervezett Haussmanni lakás

Új terek, amelyek egyszerűen egyedül vagy másokkal élnek

A folyosó végén (helyett egy helyiség) az építész elképzel egy konyhát. "Ebben a mázas tér szívében, a konyha valóban értékbe kerül és válik családbarát.

A Mosaic del Sur cementcsempe világosabbá teszi a konyhát, de könnyen élhető és karbantartható.

Bertrand Fompeyrine a Boclaud építészet számára

A földön egy fényes és kontrasztos felületet vázol fel, amely a mozgásteret határozza meg. A gránit munkalap hangsúlyozza a konyha elrendezése.

A konyha közepén találkozik a család.

Bertrand Fompeyrine a Boclaud építészet számára

Céline és csapata felhívta a konyhát, a padlótól a tárolóig (az ügyfelek által rendezett Arthur Bonnet). - Tetszett az ötlete recepción, így elképzeltük a kis snack így a család gyorsan reggelizhet, ”mondta a profi.

az szabadtéri növényzet hullámai a lombkorona és animálja a helyet. Egy nagyon szép show, amely minden nap élvezi a kis családot.

A tulajdonosok a baldachinos éleket használják a díszítésük telepítéséhez.

Bertrand Fompeyrine a Boclaud építészet számára

A nappaliban a szakértő olyan kandallót hoz létre, amely a helyiséget még akkor is melegíti, ha kikapcsolt. A szomszédban felújít egy szobát. A legfelső emeleten felújítja a tetőtért, és mezzanine-ban telepíti a 2 gyermek ágyát.

A külső baldachinok nem kerültek átdolgozásra. A nappalik könnyebben használják ki a beengedett fényt.

Bertrand Fompeyrine a Boclaud építészet számára

Lásd még> Gyermekszoba: 5 deco, ami inspirál minket

A konyha helyett Céline Boclaud megszervezi a szülői fürdőszobát, és létrehozza a hálószobát. Az udvaron a 9 m2-es fürdőszoba gyönyörű fényt kínál.

Mosdó, tükör, kád, csaptelep teszi ezt a fürdőszobát a jó közérzetnek.

Bertrand Fompeyrine a Boclaud építészet számára

Fedezze fel> Egy atipikus családi duplex

Tárolás és fény, hogy a helyet szublimáljuk

A szülői fürdőszoba vagy a gyermek szobája, még harc! Az építész a tárolót a a tér strukturálása. A fürdő, a medence és a tükör szépségét egy sötét csempe, bézs színű por jelzi. Az elrendezés simított: falra szerelhető csapok, beépített tároló, még a hálószobába vagy a mosókonyhába belépő ajtókat is elrejtik a bútorokban vagy a falban. Az építész csak azt mutatja, hogy mit kell létrehozni, és ebben a vízterületen Zen hangulatot teremt.

A fő fürdőszobában 5 csillagos fürdő érzi magát.

Bertrand Fompeyrine a Boclaud építészet számára

A legfelső emeleten található gyermekszobában az építész az egyedi bútoroknak köszönhetően mindenki teret állít össze. Könyvtár, szekrény, íróasztal ... A tároló, amely összeáll, megtisztítja a teret, minden egyes intimitáshoz hozzárendelve.

Szoba két gyermek számára, akik irigyek lesznek

Bertrand Fompeyrine a Boclaud építészet számára

Szorosabb, ez a bútor, amely egyesíti a szekrény, a könyvtár, a partíció és az egyes gyerekek irodái alá tartozó funkciókat.

Bertrand Fompeyrine a Boclaud építészet számára

A visszanyert tetőknek köszönhetően nagy mezzanint hozhatott létre, amely mindkét ágyat fogadta.

A korabeli megjelenéssel a lépcsőház lépcsője minimalizálja a tér zavarát.

Bertrand Fompeyrine a Boclaud építészet számára

Lásd még> Lépcsőház: 3 olcsóbb megoldás

A természetes megvilágítás megőrzése és maximalizálása érdekében (az elülső üvegtetők kedvéért) a Céline Boclaud belső ablakokon dolgozik.

Az építész a belső baldachinokon és az ajtókon dolgozott (mérés céljából), hogy megőrizze és / vagy optimalizálja a fényerőt. A gyermekszobának az űrhajókra emlékeztet.

Bertrand Fompeyrine a Boclaud építészet számára

Ha több mint 50 m2-t szeretne látni egy kisgyermekes párnak

Bertrand Fompeyrine a Boclaud építészet számára

Pin
Send
Share
Send
Send