Álomházak

Építész kabin a családdal

Pin
Send
Share
Send
Send


A szoba teraszáról az olvasóterületre nyílik kilátás, amely kör alakú fém és fából készült asztal és a régi Thonet székek köré szerveződik.

Nicolas Millet

A Lode Architecture ügynökség által tervezett kortárs "kunyhó", amely a környező természettel házasodik, az abszolút átláthatóságot és az anyagok hitelességét jelzi. Egy ház Bretagne-ban, amely úgy tűnik, mindig ott volt, az aljnövényzet közepén.

Cornwall torkolata mentén az aljnövényzet közepén van, hogy ennek a háznak a tulajdonosa egy nap az álmainak földjét fedezte fel. Akit egy egyszerű fából készült kabin akart, aztán egy nyári építményt szeretne elképzelni a természethez való teljes harmóniában. Ezzel a kivételes helyszín felfedezésével Arnaud Lacoste építész, a Lode Architecture ügynökség egy ambiciózusabb projektet, egy kortárs építészetet, diszkrétet és tökéletesen integrál a környezetébe. A tulajdonos azonnal elcsábítja ennek a párhuzamosan elrendezett téglalapnak a vonalait, amelyek egyszerűen egy gyengéd lejtőn helyezkednek el, fa és üvegből öltözve, és lapos tetővel fedve. Az alsó rész csúszó üvegfalai egy szép, élénk képet mutatnak, amely benyomást kelt arra, hogy egyidejűleg belül és kívül éljenek, míg a felső rész, ellenkezőleg, gesztenye deszkákkal öltözve váltakozik a burkolat és a képernyők lágy fényt szórnak a padlóra. Szándékosan nemezelt légkör, amely megőrzi a fürdőszobák, a hálószobák és a teraszok intimitását.

A tágra nyíló ablakok a ház mindkét oldalán és az olasz kő oxidált padlójának folytonossága eltünteti a szöget, és új perspektívákat hoz létre belülről és kívülről.

Nicolas Millet

Alternatívaként menedéket és recepciót, a földszinten lévő helyiséget egy konyha, étkező és nappali egy- és ugyanabban a nappaliban tárolja. A bőséges, fa és díszítetlen bútorokkal díszített mennyiségek szabadon engedik a fényt, melyet a tetőablakok és a perforált lépcsőház is megerősít. A házat az az életmód különbözteti meg, ahogyan az a lakóterülethez keveredik. A párbeszéd a természettel állandó. Ezekben a nyílt terekben a lélek lélegezhet. Tökéletesen kifejlesztett hely, amely a kabin hitelességét, a kényelmet és a modernitást is támogatja. Arnaud Lacoste és Jérôme Vinçon építészek a lode-architecture.com-on

A központi sziget és az étkezőasztal fölött az építész Jean Marzais Créations fekete terek foltjait reprezentálta, amelyek a Thonet székekre és az XXL asztali lámpára reagálnak.

Nicolas Millet

A szoba teraszáról az olvasóterületre nyílik kilátás, amely kör alakú fém és fából készült asztal és a régi Thonet székek köré szerveződik.

Nicolas Millet

A torkolat a zárt terasz kiterjesztésében jelenik meg a trellises, ágynemű, köszönöm. és széklet széklet az aljnövényzetből.

Nicolas Millet

Arnaud Lacoste építész címjegyzéke

Châtaigner, a Rahuel fűrészüzem egyedi munkatervéhez, 86, avérre de la Libération, 35270 Combourg, tel. 02 99 73 04 87, rahuelbois.com

Függönyök készítéséhez és hullámrendszeréhez, amely lehetővé teszi számukra a rendszeres mozgás fenntartását, Doudor Bigouden, Plomeur út, 29120 Pont-l'Abbé, tel. 02 98 87 07 25, cote-rideaux-decor-bigouden.com

Természetes parafa padlólapokhoz, olajozott kivitelben, hő-, hang- és esztétikai minőségben, Aliecor, aliecor.com

A digitálisan vágott fa panelekből készült lépcsők összeszereléséhez Paul Vinter, Sequer Nevez, 29120 Pont-l'Abbé asztalos.

A tágas, teljesen nyitott, nappalit egy fa mennyezet és egy oxidált kőpadló egyesíti.

Nicolas Millet

Az Arnaud Lacoste által tervezett kocka-kandalló körül a relaxációs területeket megfogalmazza. A TV-társalgó Amalia Ramanankirahina festménye, antik szövet kanapék, Kvadrat motívumpárnák, kilim, XXL emeletes lámpa és alacsony törzsasztalok él.

Nicolas Millet

Az építész szintén játszott a sötét szürke tónusokkal a falon, és burkolta a parafa padlóját. a szobát Diana Lui fényképe díszíti; ágynemű, köszönöm; Eames székek

Nicolas Millet

A fürdőszobában, szépségápolási termékekben, Aesopban és törölközőkben Köszönjük.

Nicolas Millet

Mint egy szobor, az Arnaud Lacoste által tervezett monumentális lépcsőház a főterem központjában helyezkedik el. Fából és fémből készült konzolokból áll, és a konyha-étkező és a nappali között szétválaszt.

Nicolas Millet

Az emeleten szükség van a magánéletre. Az építész öltözte a képernyők nyílásait, amelyek szűrik a nézeteket és szitálják a fényt.

Nicolas Millet

Pin
Send
Share
Send
Send