Tervezés

A korabeli ház egy lejtőn fekszik

Pin
Send
Share
Send
Send


A korabeli ház egy lejtőn fekszik

LAP Építészek

Ez a modern ház panorámás kilátást nyújt a hatalmas Tournette-re. Genf és Annecy között fekszik, 1000 m2-es dőlésszögből áll, ami az új építés sajátossága. Ennek a kihívásnak a kielégítése érdekében a tulajdonosok a LAP Architects ügynökség építészeihez fordultak, akik legyőzték a környezet megkötéseit. Kívül a longère tökéletesen illeszkedik a tájba, míg a tágas térben a környező természetre nyílik. Discovery ...

A földet a történelmi műemlékként besorolt ​​kápolna fölött helyezték el, a ház építése megkövetelte a francia épületek építészeinek egyetértését és a helyi építészeti kódexek tiszteletben tartását. Az utcára néző homlokzatok a kápolna kövéhez hasonló árnyalatúak, míg a vörösfenyő burkolata néhány homlokzatot borított, míg a tetőre antracit burkolatokat választottak. A többi, a ház nagyon kortárs formái, valamint nagy nyílásai és konfigurációja építészeti alkotás gyöngyszeme. A ház látogatása, ahol belső és kültéri összeolvad.

Olvassa el> Teljesen felújított hegyvidéki gazdaság

Az építési projekt röviden

ötlet: építsen ki egy kortárs parasztházat, amely nyitott, ahol jó élni, miközben alkalmazkodik a helyi meredek környezet korlátozásához.

helye: egy kis falu között Genf és Annecy között.

nagysága: 170 m2 ház 1000 m2 földterületen, amelynek nagy része lejtős.

Works: 1 év

Kortárs parasztház, a növényzetben rejtve

LAP Építészek

A műszaki rajzok segítenek megérteni a parasztház integrációját a lejtőn

LAP Építészek

A külső környezet alakítja a parasztházat

Bonyolultabb projektek vannak, mint mások ... És megérdemli a hegyvidéki táj panorámás kilátását! Tegyen magasságot és gyorsan találja magát meredek és meredek terepeken. Ez az a fő korlát, amelyet az LAP Architects-nek szembe kellett néznie, hogy elképzelje 170 m2-es házat, amely tökéletesen integrálódik a környezetbe. Szóval ez a lejtő irányította az építészeket, hogy modellezzék a házat. Így minden szint közvetlen kapcsolatban áll a külsővel, ami nagyon kellemes helyet biztosít az életnek. A két szinten elterjedt helyiségek nem hagyományos konfigurációval rendelkeznek: az 1. szint gyermekszobákat és rekreációs területeket, míg a 2. szintet, a hálószobát és a parkolást biztosítja.

Olvassa el> 10 nagy ablakokkal rendelkező építészházat

A ház meredek terepen született

LAP Építészek

A karcsú tető, dupla lejtővel, majdnem a földön születik. Áttörés a terasz fölött, lehetővé teszi a fény keringését a belső terekben. A külső fa burkolatot a régi pajta ihlette, nyers megjelenésével és különböző szélességű lapáttal.

Tökéletesen integrált a lejtőn, a parasztház élvezi a panorámát. A vörösfenyő burkolata a múltkori csűrűket tükrözi

LAP Építészek

A parasztház vékony tetővel a lejtőn születik

LAP Építészek

Belül a tájnyílás mindenütt jelen van

A tulajdonosok mindenekelőtt a lélegzetelállító tájra nyitott házat akarták. Ehhez nagylelkű kötetekre gondolták, mivel ez a dupla magasság a nappaliban. A terek egymással kommunikálnak, így a cserék felhasználóbarátabbá válnak, miközben megtartják mindegyik magánéletét. A ház így sok ürességből áll, józan és kifinomult légkörben, a táj mint fő díszítés. A nagy és számos nyílásnak köszönhetően behatol a belső térbe: az ajtók, az ablakok, a méréshez készült ablakok, bárhová a házban tartózkodnak. Az ablakok elég alacsonyan helyezkednek el, hogy a szemek kifelé menjenek. Ha a napfény elárasztja a teret, az éjszaka leesik a reflektorok. Ahelyett, hogy választott volna egy monumentális felfüggesztést, amely növelte a kötet benyomását, a választás ezekre a Delta fényfoltokra esett, amelyek állítható intenzitása megváltoztathatja a ház hangulatát.

Olvassa el a> 12 belső teret lélegzetelállító kilátással

A nappaliban gyönyörű fényt élvez a sok külső nyílásnak köszönhetően

LAP Építészek

Az üvegajtókkal nyilvánvalóvá válik a belső és a kültéri átjáró

LAP Építészek

Egy nagy iroda a nappali részén lép fel. Az üveglappal borított perforált padló lehetővé teszi, hogy a különböző helyiségek kommunikáljanak anélkül, hogy a mennyezet alatt a kettős magasságot befolyásolnák, miközben a fény kering. A nagy, egyedi kialakítású fa tálcával, amely a nézet felé néz, az iroda inspiráció helyévé válik, amely elősegíti a munkát. Egy másik üveglap védőkorlátként szolgál, miközben megkönnyíti a fény áthaladását. Ugyanazon a szinten a projektért felelős építészek elképzelték, hogy a tulajdonosok lejtőn, ablak nélkül kókuszteret kapnak, hogy szinte időtlen és leleményes hely legyen, függetlenül az éghajlati viszonyoktól.

Szintén olvasd el> 10 mezzanine-t a magasság növeléséhez

A felső szinten az iroda kívülről néz. Az üveglappal borított perforált padló lehetővé teszi a fény keringését

LAP Építészek

Ezekkel a nagy nyílásokkal hihetetlen kilátás nyílik a karosszékről

LAP Építészek

A méltóság és a személyre szabott hely egy olyan hely, ahol az élet jó

Az egészséges élőhely megteremtéséhez ökológiai tulajdonságaikhoz olyan anyagokat választottunk, mint a parketta vagy a festékek. A fák, tölgy, lucfenyő és vörösfenyő fajok, amelyek a világos fehér falakkal házasodnak, rengeteg helyet biztosítanak a külső látványnak. A józan és tiszta vonalak hozzájárulnak a kötetnek. A 35 m2-es nappaliban a nyitott konyha megfelel a terek közötti kommunikációs igénynek. Kis méretű, teljesen mérésre készült. Ha a nagy ablakok száma kellemesvé teszi a helyet, akkor a korlátozásokhoz is hozzájárul. Így a konyhai oldal, nehéz megteremteni a nagy tárolást. Ezek egy kis lineáris helyen találták meg a helyüket. Egy másik tipp: a visszahúzható motorháztető megválasztása, amely lehetővé teszi, hogy ne szüntesse meg a szemmagasságot.

Olvassa el a következőt:> Előtt / után: elegáns design a nyitott konyhával való tartózkodáshoz

A világos nappaliban mindent megmértek

LAP Építészek

Az egyedi lépcsőház az áttört és zárt dobozok révén növeli a tárolóterületet. A fehér fém őr, minimális vonalakkal, világosítja az egészet. Ez lehetővé teszi az egyes helyek közötti jobb olvashatóságot.

A felső szintre vezető lépcső mérhető, beépített fából készült tárolóval és fehér fémtartóval

LAP Építészek

A fehér fém őrzője megvilágítja a nézetet, és érdekes grafikai játékot teremt

LAP Építészek

Pin
Send
Share
Send
Send