Tervezés

10 mezzanine, hogy magasságot nyerjen

Pin
Send
Share
Send
Send


10 mezzanine, hogy magasságot szerezzen

Julie Mafrand

Ha a mennyezeti magasság az Ön lakásából vagy házából telepítsen egy mezzanint remek ötlet keresni néhány négyzetméter magas ült ! Kicsi vagy nagy, függesztett vagy rögzített gerendákkal, nyitott vagy részlegesen osztott üvegtetővel, a mezzanine a nappali és a kínálat felett lebeg. jelentős helytakarékos. Az ötlet elcsábítja? Áttekintés a 10 mezzanine magas ötletek.

A tetőtérben egy gyönyörű, magas mennyezettel rendelkezik kettős függőleges és telepítse a nappalit; egy stúdióban, ahol a négyzetméterek elfogynak egy igazi éjszakai terület létrehozásához hely nélkül ; vagy az eresz alatt fektessenek be egy üres területet... A mezzanint kínálják hosszabbítás. Ez a mezzanine, amely a semmiből jött létre, visszautasít semmit: kényelmes szoba, nappali vagy irodai deco fészkel boldogan és a nappalik túlnyúlnak, lélegzetelállító kilátással az alsó emeletre. Nagyítsa meg ezeket a mennyezetre rendezett platformok.

Elolvasni is> Meghívom a konyhámat a mezzanine alatt!

Az üvegezett mezzanine az étkezőre néz

A családi otthon, amelyet Sophie Lallias megtámadott, már részesült gyönyörű magasság 6 méteres mennyezet alatt. Szégyen, hogy nem használta ki ezt az elveszett helyet ... Mint egy felfüggesztett doboz, a pro telepíti üvegezett mezzanine amely büszkén ül az étkező felett. Telepíti a tulajdonosok szülői szobáját, és felajánljafehér lombkorona úgy, hogy az elem inkább a tisztátalan díszítésen alapuljon.

mert öltözzük a szoba függőleges helyzetét élni, a Fleux felfüggesztése fia, mint egy óriási pók, melynek izzók az éjszakai sarokból láthatóak. Annak ellenére, hogy a szoba átlátszó fala van, a tartózkodási helyének köszönhetően megőrzi a magánéletét magasságban.

Lásd a teljes beszámolót> Családi ház, tele az irgalmassággal és erőforrásokkal

Olvassa el> A jól gondolt mezzanine szabályait

Benoît Alazard

Benoît Alazard

Egy további padló a mezzaninon elrendezve

az nagylelkű magasság Ezt a párizsi loftot teljes mértékben kihasználta Alexandra Magne. A XXL-lombkorona nemcsak a különböző fényszinteket fürdik, hanem egy mezzanine-t is telepítettek Üdvözöljük a hangulatos tereket a család. A platform alatt egy hangulatos társalgó került kialakításra, amelynek alacsony padlója lehetővé teszi a terem számára a magánélet megszerzését.

Amikor a fém lépcsőn mászik, a munkára szánt hely a nappali helyiségektől távol van. A mezzanine és az üresség között lovaglás, az egyéni készítésű íróasztal félig felfüggeszti a levegőt. Egy üvegezett korlát a mezzanine körülvéve, hogy az üdülés természetes fénye elérje a felső szintet.

Lásd a teljes jelentést> Egy nagy duplex, amely nagyot lát

Olvassa el a> Egy jól felépített padlást

Thibault d'Annoville az Alexandra Magne számára

Thibault d'Annoville az Alexandra Magne számára

Két mezzanine egy áron ebben a tetőtérben Annecyben

A tetőtér felújítására Juliette és férje felemelte az ujjait! A vásárlással csak Annecy tetőire néző szép lakásuk voltegy nagy fennsík tájékoztat. A nappaliban mindkét oldalon a pár teremt két mezzanines, amelyek a nyílt kötetre néznek. Az egyik oldalon a fa platform a gyermekszobákat, valamint a fürdőszobát foglalja magába. A szülői lakosztály kihasználja az alul maradt helyet, hogy belehelyezzen belőle.

A másik oldalon egy második mezzanine a konyha tetején menedékként szolgál az irodában és a vendégszobába. A permetezett falakból készült falak minden szükséges fényerőt biztosítanak a magas munkaterülethez.

Lásd a teljes jelentést> Egy lakhatatlan lakás loft-duplex-be alakítva

Lásd még> Az atipikus családi duplex

Atípusos terek

Atípusos terek

A tetőtér mezzaninná alakult

Új lendületet adni ehhez az 58 m2-es és tiszta a talaj felszínétőlJulie Mafrand fektette be a kis lakás magasságát. Mivel a hely hiányzott, a profi bölcsen a tetőtért mezzanine-ban helyezték el, így egyre többet 25 további m2. A fából készült keret egészen érintetlen maradt, a mezzanine a tetők alatt fut, és hangulatos és hangulatos olvasóteremmel rendelkezik.

Annak érdekében, hogy az újonnan létrehozott tér ne legyen fény, tetőablakok megjelentek. mivel a emelkedett menedék, a nyugalomra szoruló olvasók szemei ​​számára az élőlények elcsúszott nézete látható.

Lásd a teljes jelentés> 58 m2 "a tetején" a boldogságot

Olvassa el> Milyen teret kell fejleszteni az eresz alatt?

Julie Mafrand

Julie Mafrand

A mezzanine egy régi műhelyben frissült

Annak érdekében, hogy a régi műhely visszaálljon a szintre, Céline Bizetnek gondoskodnia kellett egy új elrendezésről, kihasználva az ingatlan magas mennyezetét. Miután felváltotta a platform régi paneljét, a pro képzelje el ipari védőrács a háttérben lévő üvegfalnak megfelelően gondoljon vissza a lépcsőre, amely a padlóhoz vezet, és a bútorok beillesztésére.

A nappaliba néző üvegfalak mögött gyermekszobák nyissa ki és kefe a kerethez. Az átlátszó partíciók elválnak a szobák a mezzanine-n vannak az alacsony mennyezeti magasság ellenére a helyek térfogatban vizuálisan nyerhetnek.

Lásd a teljes jelentést> A La Croix-Rousse-ban egy korábbi, egy családra tervezett műhely

Frenchie Cristogatin / Céline Bizet

Frenchie Cristogatin / Céline Bizet

A lépcsőházban egy mini mezzanine található

Az első emelet egy részét eltávolítva, hogy a ház nappaliban kettős magasságot alakítson ki, a Santillane de Chanaleilles 10 m2-es zsákutcába került. A felzárkózáshoz a profi képzett egy kis mezzanine a lépcsőházban.

Miután felmászott néhány fém lépcsőn, a tulajdonosok hozzáférhetnek ülő munkaterület szilárd oszlopokon. Keretezett üveg korlátok, az iroda a háttérbe illeszkedik, és részben a gyönyörű fényt és a fényt izoláljavalami intimitás.

Lásd a teljes jelentést> Frissített családi ház

Olvassa el a> sarokbolt létrehozása egy kis helyen

Santillane Design

Santillane Design

A kényelmes mezzanine köszönhetően több mint 50 m2

Az Elisabeth Manguin által felújított családi ház képes volt 50 m2-es felületet nyerjen köszönhetően a nagy hálószoba két hálószobának, egy fürdőszobának és egy irodának. Szerkezeti fém elemekkel hogy visszhangozzák a hely ipari megjelenését, a mezzanine szinte az egész földszintre néz, és összekeveredik az ingatlan fém gerendáival.

A dekoráció túlterhelésének elkerülése érdekében szabad hely maradt a lépcső tetején, ami a platformhoz vezet. Hála neki akadálytalan kilátás nyílik a nappalira és a nagyvonalú volumenével a terület gyermekei számára felfüggesztett játszótérként szolgál.

Lásd a teljes jelentést> Előtt / után: egy régi garázs ipari kókuszokká alakul

Olvassa el a> 3 megoldást is, hogy ne mozogjon

Lucie Turpault

Egy kis ház emeleti a padlót egy mezzanine segítségével

Valami hiányzott ebben a régi Bordeaux-i boltban, hogy teljesen virágozhasson. És a Marine Encausse jól értette. Mindössze két hónap múlva az építész és a telephely egykori tulajdonosa megfordította a tetőtér hangulatos éjszakai sarokba, elhaladva 15 további m2 45 m2-ig létezik. Ahhoz, hogy mindezt lehetővé tegyük, a ház mennyezetét lebontották, majd egy fából készült padlóra cserélni. azújonnan épített padló az egyedi lépcsőház és tetőablakok által optimalizálták.

Annak ellenére, hogy a profi minden erőfeszítést megtesz, hogy növelje a új szoba a mezzanine-n, a mennyezet továbbra is alacsony. Az alvási területet úgy gondolták, mint egy hangulatos kókuszot, amelyet az alacsony OSB bútorok maximalizálnak.

Lásd a teljes jelentést> Előtte / után: még egy emelet a korábbi Bordeaux-bódéhoz

Olvassa el a> Hogyan lehet egy kis szobát nagyítani?

Julien Fernandez

Julien Fernandez

A mezzanine segítségével optimalizált stúdió

ezt 23 m2-es stúdió nem volt alapterület, de magas mennyezetük volt. az mezzanin oldat így minden megtalálható! Mintha a levegőben lógnának a kötélvédő, a Walls modernizált elemének fülei túlnyúlnak a főszobában. Az alábbi helyet egy kis, skandináv megjelenésű társalgó fektette be.

Csiszolás után a platform fája, pro 1m85-re felfüggesztette a földről, és perforált korlátokkal rögzítette. A kis szoba, amely szereti a könnyű tölgyfa padló és az egyéni fejtábla, amely rengeteg tárolóhelyet kapott, köszönhetően megújult.

Lásd a teljes jelentést> 23 m2-es stúdió szublimált hitelességgel

Joanna Zielinska / A falaknak fülük van

Joanna Zielinska / A falaknak fülük van

A zárt mezzanine 5 méter magas

Reno Corriol a Porquerolles szigetén található nyaralóházának megtekintéséhez "lezárt" a nappali a kettős magasság, a fényforrás és a nyílás létrehozása. Így nyitott, a tér nagyobbnak tűnik. 5 méterrel a talaj felett, egy mezzanine, amely üvegtetővel van bevonva szinte elfeledett a magasságban. Egy nyitott konyha menedéket tett a platform alatt, hogy részben elszigetelje magát a földszinten.

A mögött a mezzanine ipari fala, a fürdőszoba hosszúsága a létrehozott nyílások fényerejéből származik. A műhely válaszfalak üvegezését átlátszatlanná választottuk, hogy a víz darab maradjon megőrzött a nézetből.

Lásd a teljes jelentést> A színek gyógyítása ezen átstrukturált nyaraló számára

Vincent Ruffe

Vincent Ruffe

Pin
Send
Share
Send
Send