Álomházak

A videóban: egy loft felújított olcsó

Pin
Send
Share
Send
Send


Párizs 20. kerületének iránya. Itt és Fred és Sophie 83 m2-es repedéssel indult el. Ha ez nem igényel jelentős felújításokat, ez a loft még hiányzott a kilátásoktól, mert túl szétválasztott. Ahhoz, hogy életet adjon és optimalizálja a gyönyörű köteteket, a pár megbízható Rebecca Benichou belsőépítészét. Fehér kártya elsajátította ...

Fred és Sophie első pillantásra ebbe a kiváltságos helybe szerelmesnek gondolták, hogy egyszerű felfrissülést kínálnak neki. Mégis, Rebecca Benichou a Batiik Stúdió ügynökségtől kapott tanácsát választva a részleges felújítás, a tetőtér földszintjén. A maximálisra tervezett és optimalizált életterek funkcionálisabbá váltak, és naponta könnyebbé teszik a pár életét. Látogasson el egy lakásra Párizs nyüzsgésétől, ahol jól érzi magát.

Ha látni akarjuk a> 65 m2-es betonot, amely fényes tetőtérré alakul át

A részleges felújítási projekt röviden

az ötlet : a tetőtér téreinek átalakítása a fényerő és a praktikusság megszerzése érdekében.

A hely : Párizs 20. kerületében.

A helyzet : az épület északkeleti részének első emeletén.

A terület : 83 m2.

A munka időtartama : 3 hónap.

A munka költsége : 55 000 euró.

Munkavégzés előtt: a tetőtér jó állapotban van, hogy újraértelmezze

Ha a villamos energia és a vízvezetékszerkezet normális volt, a földszinten felszínre szegélyezett alcoves sor került, így értékes négyzetmétereket vesztett. A szerkezetátalakítás programjában? Hozzon létre egy nagy szobát fürdőszobával a szülők számára, és nyissa ki a konyhát, miután behatolt a lépcső alá. A padlón lépjen ki az egykori tulajdonosok szobájából / kabinjából, amely levágta a tetőből érkező fényt, és helyezzen egy mezzanine-ba, hogy a házaspár elrendezze az envi-vel. A földszinten a földszinten található polírozott beton és a felső szobák parkettája megmaradt.

Tárolás a nagy nappaliban, retro megjelenéssel

Az utcáról egy külső lépcső vezet Fred és Sophie loftjához. A bambusz által lakott udvaron a táj teljes és nyugodt uralkodik. Egy üvegajtón keresztül, amit egy üvegtetőbe helyeztek be, a bejárat a tetőtér hatalmas nappalit szolgálja. Miután belépett, a kettős üvegezés elkülönít minket a környező zajtól ... igazi élvezet! Annak érdekében, hogy kiemeljük az 5 méter magas mennyezetet, a belsőépítésznek az volt az ötlete, hogy hozzon létre egy egyéni könyvtárat. Hogyan? A polcos tölgy deszka állvány használata. Egy olcsó dekoratív ötlet, amely a falat dobja és ruházza fel, miközben gyönyörű tárhelyet biztosít a párnak. A blöffölés, ugye?

Lásd még> A párizsi lakáshoz tartozó baldachinok a végtelenségig

Habitat Chester kanapé / Kézzel varrott párnák / Heather asztal, vásárolt a Mobilhome-nál, rue Legendre (Párizs 17) / Heather szék Emmaüsben 104, majd retapissé / felfüggesztések, vásárolt a Gilberte-nél a Love-val Cap Ferretben.

Bertrand Fompeyrine

Bertrand Fompeyrine

A konyhában-étkezőben könnyű fürdő

A mezzanine alatt a konyhában magas bútorok keverednek a tölgy rácsos és a rossz minőségű bútorokkal, a Voxtorp of Ikea modelljével. Hihetetlenül a Mutina finom csempe (Tratti Inga Sempe) tökéletes. Az emeleten vezető fémlépcső előtt szekrények kerültek elrendezésre, nem is beszélve az alacsony bútorokkal és a szomszédos partícióval összehangolt faházról. Mi teremt egy finom folytonosságot a fa és a fehér között. A központban egy családias étkező található a gyönyörű üvegtetőnek köszönhetően.

Lásd még> 10 fa konyhát, amelyek másolhatók

Ibon Arrizabalaga Aise asztal, szerkesztette a Treku, vásárolt a BLOU-nál (Párizs 17) / A Le Bon Coin-nal csúszott székek és 2 szék melletti retapissées, inspiráció / felfüggesztés Ovalum, design Olivier Vallaey, a Portobello-nál vásárolt rue du Roi de Sicile (Párizs) 1).

Bertrand Fompeyrine

Bútor bútor Benjy d'Habitat.

Bertrand Fompeyrine

A fából készült partíció elrejti a szülői szobát, de nem csak ...

A Rebecca Benichou tetőtér középpontjához hasonlóan ez a tölgy rácsos partíció büszkélkedhet az elegáns grafikus vágásokkal. Ha a falnak ritmust és stílust adnak, akkor is elkapják a szemét, amikor átmennek a bejárati ajtón. Perspektíva biztosított. Három részre osztva ez az egyéni faáru a szülői szobát, a bal oldalon, a kettős öltözőt a középen, a jobb oldalon pedig a fürdőszobát szolgálja.

Lásd még:> Ötletek, ha másképp osztja a helyet

Bertrand Fompeyrine

Röviden a szülői szobában

Bertrand Fompeyrine

Bagoly, szekrény!

Bertrand Fompeyrine

A hálószoba rózsaszínre merészel!

A grafikus partíció mögött helyezze el a szülők szobájában. Ebben a térben éjszaka, nehezen esik a régi rózsaszín színre. Ez a szín grafikus fejlécként képzelhető el, melyet egy fehér, szilárd felülettel, átlósan helyezkednek el, gerendák a talajra. Itt a sekély tároló (40 cm) és egy mini könyvtár teljesíti a dekorációt.

Lásd még> 7 deco headboard ötletet

Ágynemű Olivier Desforges / Wall lámpák Tolomeo Micro Wall Artemide.

Bertrand Fompeyrine

A padlón egy mezzanine elképzelhető

Olvasó sarok, iroda, játszószoba a jövendő kisgyermekeknek? Mindent meg kell tenni ebben a térben, kilátással a párizsi háztetőkre. Egy szoba, amely még mindig szép díszítőprojekteket ígér a tulajdonosoknak. Mit csinálnál nekik?

Ha szeretné látni a> 10 mezzanint is a magassághoz

Bertrand Fompeyrine

3D felújítási projekt

A földszinti terv a munka után.

Rebecca Benichou

A mezzanine tervei a munka után.

Rebecca Benichou

Tetszik ez a projekt? Keresse meg Rebecca Benichou belsőépítész egyéb megvalósításait Côté Maison Projets profilján.

Pin
Send
Share
Send
Send