Álomházak

Videóban: örömteli 88 m2-es kényelem

Pin
Send
Share
Send
Send


Új elrendezés, festmény, grafikus háttérkép, előtetők ... Itt vannak a Sara Camus Bouanha belsőépítész által használt fő elemek, amelyekkel egy második szélet kínálnak ehhez Haussmann apartman a tőke 9. kerületéből.

Amikor a pár megszerzi ezeket a 88 m2-t, kezdettől fogva akar hűvös. A lakás jó állapotban van, de "öregség" jeleit mutatja: a a forgalom nehéz, a konyha túl kicsi, az egyik haszontalan szoba ... Röviden, néhány módosítás szükséges. A szerencsés tulajdonosok akkor fordulnak Sara Camus Bouanha belsőépítészéhez, hogy befejezzék a projektet. Kevesebb mint 5 hónapos munka után a régi Haussmannian feltámadtnak tűnik. Vezetett túra

Olvassa el> Videóban: a második fiatal a 75 m2-es Haussmannianus számára

A projekt röviden

Hol? Rue Faubourg Poissonnière, 75009 Párizs

nagysága: 88 m2

Az ötlet: újratervezze ennek a lakásnak a helyét, hogy funkcionális legyen, tiszteletben tartva a meglévő építészetet.

összege: 147 000 EUR

időtartama: 4 1/2 hónap

Könnyebbé teszi a 88 m2-es szerkezetet

"Finom szakács, az ügyfél a konyhát egy nappalivá kívánja tenni, amely nyitva áll az élők számára" - mondja Sara Camus Bouanha. Miután megvizsgálta a nyitás megvalósíthatóságát, ami nagyban aggasztotta a társtulajdont, a belsőépítész elindította: "A padló egy részét behelyezték, a padlót elkülönítve és az új padlót csempézés előtt".

A parkettát tartósították és lakkozták.

Shoootin fotó

Olvassa el> Sikeres konyhai tervezés

Több ablakot is telepítettek: egyikük kiterjeszti a könyvtároldali társalgót, a másik pedig a folyosón.

A folyosót mint elképzelést elképzelték. Itt vannak kitéve néhány festmény a tulajdonos. A fekete polcok vizuálisan meghosszabbítják a falat, ellentétben az elülső háttérkép hatásával.

Shoootin

Az utolsó ajánlat a tulajdonosnak a szoba irodájának területéről a nappaliba néz.

Ennek az üvegtetőnek köszönhetően a tulajdonos megtartja a választást, hogy a munka során teljesen elszigetelje magát.

Shoootin

A megjelenése és számos előnye a üvegtető típusú műhely "mindenhol". A szakértő azonban úgy döntött, nem más, mint a többi: grafikusabb, energikusabbá teszi a dekorációt.

Lásd még> Verrière: a kis modellek áttörést jelentenek a díszítésben

Optimalizálja a lakás helyét

Mint jó statisztikusok, a tulajdonosok akartak optimalizálja a helyet legfeljebb több tárolási hely áll rendelkezésre. A konyha több, mint a megadott, és a sarokban, az ablak közelében van egy diszkrét iroda. A raktárban minden tárolóhely elrejti a konyha műszaki részét, de a kazánt is. Oldalsó tartózkodás, a könyvtár a bútor TV-hez való mérésére készült.

A tárolóegység, amely a vágyak szerint a TV mérésére, elrejtésére és felfedésére szolgál.

Shoootin

Olvassa el> Inspiráció: a könyvtár új szögből

A konyha eredetileg elfoglalt területe most már a fürdőszoba. Kis mérete ellenére 5 m2-es, nagy szekrények ajtóinak mögött található: mosógép, szárító. Az ablak alatt az egykori saddler néhányat üdvözöl további tárolás. Ahhoz, hogy még több helyet szerezzen, egy tolóajtó cserélte ki a régi hagyományosat.

A homlokzatok színezett közegből készülnek, mint a konyhában. A földön az építész szürke árnyalatú burkolatot használt. A hitelesség kedvéért Inga Sampé megkönnyítette a megkönnyebbülés csempét.

Shoootin

Olvassa el a> Egy kis fürdőszobát, amely nagyszerű

A folyosó központi gardróbszekrénnyel és egy szekrénnyel volt felszerelve, amely elrejtette a különböző számlálókat.

Shoootin

És a szülői szoba nem menekült el aegy öltöző elrendezése és a helyek a helyszínen dolgozó tulajdonosok fájljainak tárolására néhány hét egy héten. "Ezeknek a tárolótereknek köszönhetően, ez a korábban mókás darab visszanyerte alakját" - mondja Sara Camus Bouanha.

Shoootin

Vicces színes díszítés

Az apartman nagyon színes. Ha nem tudtak szavakat tenni a kívánt díszítésre, a tulajdonosok még mindig keveset tudtak arról, hogy mit akarnak: "valami vicces, szín". A konyhában és a nyeregben a profi sárga, kék; a két szobát elválasztó falon, a kisgyermek kérésére, egy pala festmény.

Kék és sárga színekben ezek az egyéni szekrények jellegzetessé teszik ezt a konyhát készen állni. A fogantyúk személyre szabják a hagyományos konyhai frontokat.

Shoootin

A folyosón a zöld grafikus tapéta (Párizs ábrázolása) szembesül, fekete-fehérben.

A tapéta kiemeli a lépcsőház jelenlétét elárasztó fal görbéit.

Shoootin

Virágzik a szobában, felvidít és feminizál.

Shoootin

És a WC nem menekült el.

WC-vel fekete-fehér háttérkép

Sara Camus Bouanha

Végül, mint közös szál, a belsőépítész szürke, diszkrét, de modern szobákat festett minden szobában.

Tartsa tiszteletben a helyet

Specifikációinak különböző pontjainak megvalósítása érdekében az építész nagy változásokat hajtott végre ebben a lakásban, de mindig a hely szempontjából.

A felfüggesztés, a fények "pep" a dekoráció.

Shoootin

A díszlécek nagyrészt megmaradtak és még szublimáltak is, különösen a világításnak köszönhetően: a szuszpenziók kiválasztása és a fény, amit szétszórnak. A konyhában a tároló tetején elhelyezett LED-ek megvilágítják a faanyagot, és egyúttal nagyszerűségérzetet hoznak létre. És ha helyet takarít meg, Sara inkább eltávolította a kéményeket, visszanyerte az egyiket tükrök, kilátással rájuk és talált egy helyet a nappaliban.

Shoootin

Pin
Send
Share
Send
Send