Álomházak

Az esztétika és a funkcionalitás összevonása 125 m2-es

Pin
Send
Share
Send
Send


Az esztétika és a funkcionalitás összevonása 125 m2-es

Delphine Warin

Párizs 15. kerületének szívében, Sophie Auscher belsőépítész a 30-as évek lakásában hagyta el a bőröndjét, amelynek célja az volt, hogy kiemelje ezt a 125 m2-es helyet, miközben a családnak teljes helyet biztosít. és a vendégek.

A belsőépítész, Sophie Auscher követte az ízeit és vágyait, hogy létrehozza a párizsi lakásának díszítését. Nagy hely, de mégis barátságos, hogy a férj, gyerekek és barátok otthon érezhessék magukat.

A felújítási projekt röviden

az ötlet : Szerezzen helyet és tároljon, miközben személyes és meleg belsővel rendelkezik.

A felület : 125 m2.

A hely : Párizs, 15.

Egy egyedi lakás spontán díszítése

Sophie Auscher azt akarta, hogy a háza életben legyen. A háttérben egy meglehetősen józan díszítés, amit meg akart tartani. Láthatjuk a fehér falakat, amelyek az eredeti tölgy parkettával szembesülnek. Szóval hozzáadásával megérinti a pepet és az eredetit, életet akart adni a belső terének.

Delphine Warin

"Párizs nem történt meg egy nap alatt"Ez egy olyan kifejezés, amely nagyon jól illeszkedik Sophie-hoz. Valóban, mint szenvedélyes, díszítése, ez idővel létrehozta. Ő folyamatosan keres, feltárja és változik. Amit szeretne, egy olyan ház, amely nem rögzített. Ezért látjuk a falakon sok különböző tárgyat. Értékes festmények, a többi bolhapiac mellett, nem messze a családi fotóktól vagy a gyermekek rajzaitól. A díszítés, amely eklektikusnak tűnhet, de úgy néz ki. A szobában antik, patinás és színes székek visszhangzik a nappaliban található két Knoll fotelre. Egy társalgó, ahol egyedi párnák készülnek Pierre Frey-től vagy Dedar-tól.

Delphine Warin

Sophie Auscher szereti a keverékeket, mind a műfajokat, mind az eredetét. Például a konyhában található vászonvirágok valójában mosogatórongyok, a Marion Lesage gyűjteményéből, amelyen Sophie megrepedt. Nem akar hagyni a hagyományos, vagy a politikailag helyes, egyszerűen követve vágyait. Nem akart egy "laboratóriumi konyhát", hanem inkább meleg helyet. Éppen ezért, a tartósabb köpenyes konyhabútorok mellett, narancssárga érzést választott. A szín dinamikáját és fényességét nyújtja a szobához, amely egy kis sötét udvarra néz.

Delphine Warin

Személyes és eredeti átalakítás a tér optimalizálásához

Sophie nem akarta, hogy rendbe hozza a dolgokat. De szeretett volna kényelmes és kényelmes lakóteret biztosítani családjának. Ezért vágta le a partíciót, amely megakadályozta, hogy az étkező és a nappali kommunikáljon. A cél az volt, hogy optimalizálja és megtakarítsa a helyet. Két lányával két különálló szobát kellett elkülönítenie, hogy ikertestvérük virágzhasson a saját helyén.

Delphine Warin

Delphine Warin

Távcsövek, de különálló személyiséggel, hogy lehetővé tették a beszélgetést a szobájuk színének megválasztásával. Sophie azonban közös projektet akart létrehozni a két kamara között. Ezután találunk egy laminált irodát, amely lyukasztva van a ceruza edények befogadására, és egy szekrény, mindkettő hasonló. Elemek, amelyeket az építész a semmiből elképzelt és teremtett. Egy túloldalas oldalra túlméretezett fogantyúkat választott. 30 cm átmérőjű, csak 50 cm-es szekrényajtóhoz. Sophie szereti meglepni, arányosan játszani. Akár a szekrény fogantyúival, akár a WC-ben lévő hatalmas Ikea felfüggesztéssel. A meglepetés hatását atipikus díszítéssel biztosítja.

Delphine Warin

A WC-k határozottan egy külön helyiségek, amelyek az első használatától eltérnek. Valóban több polc is van. A polcok elengedhetetlenek ahhoz, hogy a család sok könyvet fogadjanak el szenvedélyesen és szenvedélyesen. Az egész lakásban megtalálható rendszer a díszítés szálaként. Valóban, a folyosón látunk egy polcot az ajtó tetején. Így Sophie ezt az átjárási és forgalmi helyet használta a család könyveinek tárolására találékonysággal. A könyvek jelen vannak, de nem foglalnak helyet a földön.

Delphine Warin

Ezt a felhalmozódást akarta játszani, hogy eredeti díszítést készítsen. Különösen a főteremben, ahol megtaláljuk az egyik zászlóshajó tárolót. A Sophie Auscher által tervezett és létrehozott étkező könyvespolc, szálcsiszolt tölgyben, a család többi részét tartalmazza. A kémény mindkét oldalára felfüggesztve lehetővé teszi, hogy ne mérjük le a szobát, és így ritmust adjunk.

Delphine Warin

Sophie Auscher, belsőépítész és tervező, Sophie Auscher Ügynökség

[email protected]

www.sophieauscher.com

Keresse meg az összes eredményét a Côté Maison Project-en

Sophie Auscher belsőépítész

Delphine Warin

Pin
Send
Share
Send
Send